Swinger (Eş değiştirme) operasyonunda şok detaylar ortay çıktı! Çocuklarını...

Swinger (eş değiştirme)operasyonundan şoke eden ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Akıllara durgunluk veren olayda en çok çocuklar etkileniyor. Sosyal medyadan birbirlerine çıplak fotoğraflarını gönderip bazı kişilerin toplandıkları evlerde çocukları bir odaya kilitleyip fuhuş yaptıkları belirlendi.

Adana il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bazı kişilerin internet üzerinden sapkın swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptığı bilgisine ulaştıktan sonra savcılıktan alınan izinle 6 ay boyunca şüphelileri teknik ve fiziki takibe alan polis, 35 evli çift ile 3 kadın ve 1 trans birey, toplam 74 kişinin, Türkiye genelinde gezerek belirli günlerde para karşılığında grup halinde cinsel ilişkiye girdiklerini tespit etti. Sapkın şebekenin evde bulunan çocuklarına uyguladıkları akılalmaz zorbalık da son dakika ayrıntısı ile ortaya çıkmış oldu.

A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Osman Bey bir başına Bursa’ya giderek neyi hedeflemektedir?