Susam Sokağı ile tanınan efsane isim Bob Johnson hayatını kaybetti!

Dünya onu Susam Sokağı'nda rolü ile tanıyordu. Bob Johnson rolü ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Bob McGrath 90 yaşında yaşamını yitirdi.

Bir neslin çocukluğuna damga vuran, Susam Sokağı'nın müzik öğretmeni Bob Johnson'ı canlandıran ünlü oyuncu Bob McGrath 90 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Ölüm nedeni açıklanmadı

Oyunculuğunun yanı sıra şarkıcılığıyla da tanınan McGrath, Illionis doğumluydu. Michagan Üniversitesi ve Manhattan Müzik Okulu'nda eğitim alan ünlü oyuncu Susam Sokağı'na ilk bölümünden itibaren katılmıştı. 1958 yılında evlenen oyuncunun 5 çocuğu ve 8 torunu bulunuyordu. New Jersey'deki evinde ölen McGrath'in ölüm nedeni açıklanmadı.

Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar? Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Süreyya Karabulut: : Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflara inanmıyorum