Survivor 2020 şampiyonu belli oldu! Cemal Can mı Barış mı Survivor şampiyonu oldu?

Survivor şampiyonu belli oldu. Survivor 2020 macerası 14 Temmuz Salı akşamı Galataport'taki büyük finalle noktalandı. Survivor şampiyonu olabilmek için Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Canseven büyük finalde sms oylamasına çıktı. Survivor 2020 şampiyonu ise Galataport'tan yapılan canlı yayında Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Peki Survivor şampiyonu kim oldu? Survivor şampiyonu olan isim gözyaşlarını tutamadı. Peki Survivor şampiyonluk büyük ödülü ne oldu? İşte Survivor finalinde yaşananlar.

Survivor 2020 şampiyonu 14 Temmuz Salı akşamı canlı yayında açıklandı. Survivor 2020 finalistleri Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı şampiyon olabilmek için sms oylamasına çıktı. Survivor sms oylaması sıralamasında Acun Ilıcalı ilginç bir açıklama yaptı. Survivor oylamasındaki farkın yüzde 5'den az olduğunu söyleyen Ilıcalı, "Bu Survivor'da ikinci kez oldu. Survivor şampiyonu çok az bir farkla belli olacak. Bugün ikiniz de Survivor şampiyosunuz" dedi.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri