Süper Lig'de zirve karıştı! İşte 3 büyüklerin şampiyonluk yolunda kalan maçları!

Süper Lig'de Galatasaray'ın Beşiktaş'ı, Fenerbahçe'nin ise Ankaragücü'nü mağlup etmesinin ardından şampiyonluk yolunda zirvede hesaplar iyice karıştı. Ligde son 2 haftaya girilirken 3 takımın da şampiyonluk umudu sürüyor. İşte 3 büyüklerin şampiyonluk yolunda kalan maçları...

Süper Lig'de son 2 haftaya girilirken Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray son ana kadar şampiyonluk yarışında kalmak istiyor. Peki şampiyon kim olacak? 

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı, Fenerbahçe'nin ise Ankaragücü'nü mağlup etmesinin ardından şampiyonluk yolunda zirvede hesaplar iyice karıştı. Ligde son 2 haftaya girilirken 3 takımın da şampiyonluk umudu sürüyor.

İşte 3 büyüklerin şampiyonluk yolunda kalan maçları...

Beşiktaş – 81 Puan
Fatih Karagümrük
Göztepe (D)

Fenerbahçe – 79 Puan
Sivasspor
Kayserispor (D)

Galatasaray – 78 Puan
Denizlispor (D)
Yeni Malatyaspor

SÜPER LİG PUAN DURUMU

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Tarihte bugün ne oldu? 16 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!