Süper Lig futbolcusu oğlunu boğmuştu: Özel hastaneye götürebilirdim, cimrilik yaptım

Bursa'da 5 yaşındaki oğlunu hastanede boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Süper Lig eski futbolcusu Cevher Toktaş'ın yargılanmasına başlandı.Mahkemedeki ifadesinde Toktaş, "Özel hastaneye götürebilirdim, cimrilik yaptım, götürmedim" diye konuştu. Mahkeme heyeti, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığını tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

Süper Lig'de 2008- 2009 sezonunda Hacettepe Spor Kulübü'nde oynayan, son olarak geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'deki Bursa Yıldırımspor'da kaptanlık yapan Cevher Toktaş (33), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü oğlu Kasım'ı (5) öksürük ve yüksek ateş şikayeti ile Dörtçelik Çocuk Hastanesine götürdü.

Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yeni BMW X2 CI Bloom'da Sanatseverlerle Buluşuyor Hyundai IONIQ 5 Advance Özel Fiyatıyla Dikkat Çekiyor! Kardeşlerim'de Ömer ve Sarp'ın başı belada! Telefonunuzu elinizden bırakamamanızın 5 nedeni