Sunucu Ali İhsan Varol seçim sonrası ateş püskürdü!

Kelime oyunu programında montaj yapılarak CHP'ye yönelik sorulan sorduran bir sayfayı paylaşan Ali İhsan Varol, açtı ağzını yumdu gözünü.

23 Haziran seçimlerinden önce sosyal medyada yapılan montajlar ve hazırlanan görüntüler, uzun süre konuşulmuştu. O montajlardan biri de Ali İhsan Varol'un sunuculuğunu üstlendiği Kelime Oyunu'na yapılmıştı. AK Parti destekçisi bir sayfa, programda sorulan soruları değiştirerek, CHP'ye yönelik soru sorulmuş gibi göstermişti. Ali İhsan Varol, bu montajı yapanlara seçimin ardından sert konuştu.

Sosyal medya hesabından montajlanan videoyu paylaşan Ali İhsan Varol, buna cevap vermek için seçimin bitmesini beklediğini belirtti. Ünlü sunucu, videoyu hazırlayanlara "Yayılmasın diye sustum, şu tiviti atacağım anı sabırla bekledim. Ey bu montajı yapan kifayetsiz hırsız; çok hoş planlar kurmuştum senin için ama inanır mısın içim soğudu. Kal kendi mezbeleliğinde... Zaten senin gibi bir satılmış şimdiye kadar 806.415 defa pişman olmuştur." şeklinde tepki gösterdi. 

Peki videoda hangi sorular sorulmuştu?

Yanıtlara göre soru hazırlayan montajcı, videoda 'Enkaz' yanıtına sorulan asıl soruyu silip “CHP döneminden Türkiye’ye kalan” sorusunu yerleştirmişti.

Bir diğer soruda ise ‘Kıtlık’ yanıtının sorusunu değiştiren montajcı, bu cevaba da “CHP döneminde yaşanan büyük darlık” sorusunu yazmıştı.

Montajcı, CHP İstanbul adayının savunma yöntemini de 'Hakaret' yanıtına yerleştirmişti.

Peki Ali İhsan Varol kimdir?: Ali İhsan Varol, 28 Haziran 1976 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Çerkez kökenlidir. 2 erkek kardeşi vardır.

Üniversitede önce “Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri” sonra “İstanbul Üniversitesi Tarih” bölümüne, sonra “Açık öğretim Kamu Yönetimi Bölümü’ne” yazılmış ama 3 üniversiteyi de bitirmeden bırakmıştır.

Turizm sektörüyle başladığı iş hayatına, Televizyon sektörüne geçip prodüksiyon asistanlığı yapmaya başladı. Dört yıl prodüksiyon asistanlığı yapan Varol daha sonra metin yazarlığına başladı.

Çarli dizisinin ana karakteri Çarli adlı maymunun bakıcılığını yapmış, bir dönem aynı evde yaşamıştır.

Passaparola, İkinci Bahar, Cumartesi ve Pazar Sürprizi, Hugo gibi birbirinden farklı programlarda set amirliğinden metin yazarlığına kadar ekranın arkasında farklı deneyimler edindi.

İhsan Varol, Bloomberg HT kanalında yaklaşık 4 yıl yayınlanan “Kelime Oyunu” yarışma programıyla ekran karşısına geçti.

Daha sonra Show TV’de yayınlanmaya başladı. Aralık 2013 tarihinde yayından kaldırıldı.

Formatı Danimarka'ya dayanan ve televizyonda yayınlanan Kelime Oyunu programının sunuculuğu yapmaktadır.

Eski eşi Ayşe Varol'dan 2018 yılında boşanmıştır.

Yedi sene boyunca sürdürdüğü Kelime Oyununu deneyimleri ile 2016 yılından itibaren ‘Etimolojik Cahil Cesareti’ adlı bir gösteriye dönüştürdü.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Süreyya Karabulut: : Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflara inanmıyorum