Suikast soruşturmasına yayın yasağı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Suçlar Soruşturma Bürosu, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında yayın yasağı talebinde bulundu.

Ankara 7. Sulh Ceza Hakimliği talebi kabul etti. Milliyet'in aldığı bilgiye göre Karlov suikasti ile ilgili bir süredir Ankara'da bulunan Rus heyeti dün akşam saatlerinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı yetkilileriyle görüştü. Alınan bilgiye  göre suikastle ilgili soruşturmada gelinen aşama tüm boyutlarıyla  değerlendirildi. Görüşmenin ardından başsavcılık yayın yasağı talebinde bulunulmasına karar verdi. Talebi nöbetçi Ankara  7. Sulh Ceza Hakimliği kabul etti.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle