Su ürünleri çapraz denetimleri yapıldı

Babaeski, Demirköy, Lüleburgaz, Pınarhisar, Vize İlçe Müdürlüklerinde Görevli Su Ürünleri Kontrol Görevlileri İle Koordinasyon Sağlanarak İl Müdürlüğü Tarafından Yapılan Denetimlerde Mezgit, İstavrit, Tekir Başta Olmak Üzere Yapılan Asgari Avlanabilir Balık Avcılığı Ve Satışı Kontrol Edildi. Denetimlerde Olumsuz Bir Duruma Rastlanmadı.

Kırklareli Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından İğneada ve Kıyıköy beldelerinde karaya çıkış noktalarında ve perakende satış yerlerinde su ürünleri denetimleri ile yol denetimleri gerçekleştirildi.

Babaeski, Demirköy, Lüleburgaz, Pınarhisar, Vize ilçe müdürlüklerinde görevli su ürünleri kontrol görevlileri ile koordinasyon sağlanarak il müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde mezgit, istavrit, tekir başta olmak üzere yapılan asgari avlanabilir balık avcılığı ve satışı kontrol edildi. Denetimlerde olumsuz bir duruma rastlanmadı.


18 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tarihte bugün ne oldu? 18 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamu çalışanına destek geliyor