SSK, Bağ-Kur, EYT'liye ek zam! 3 gün içinde hesaplarda!

2023 Temmuz maaş zammıyla birlikte emeklilere uygulanacak yüzde 25 zam oranı, milyonlarca emekliyi sevindirdi. Bu durum, bankalar arasında emekli promosyon yarışını kızıştırdı. Bankalar, müşteri kazanma hedefiyle emekli promosyon kampanyalarını güncellemeye başladı. Emekli promosyonu araştıran emekliler, en yüksek emekli promosyonunu sunan bankaları merakla takip ediyor ve ek gelir elde etmek isteyen pek çok emekli, bankaların promosyon tekliflerini araştırmalara hız verdi.

Müjde: Ek gelir arayan emeklilere fırsat! Emekli promosyonu veren bankaların güncel listesi, emekli maaşlarındaki yüzde 25 zammın ardından güncellendi. Bu bankalar, müşteri çekmek için emekli promosyon kampanyalarını yeniledi. Şu anda SSK ve Bağ-Kur emeklileri, ek gelir elde etmek amacıyla en güncel banka promosyon tutarlarını araştırıyorlar. Aralarında Denizbank, Vakıf Bank, İş Bankası, TEB, Garanti BBVA, Akbank, ING, Ziraat, Yapı Kredi gibi bankalar bulunuyor. Yeni fırsatları kaçırmamak için hemen başvurun!

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gaddar’ın yeni bölümüne Dağhan ve Korkut yeniden karşı karşıya geliyor