Spor yorumcusu Şansal Büyüka'dan ortalığı ayağa kaldırak Gomis iddiası!

Spor yorumcusu Şansal Büyüka, Bafetimbi Gomis'in 9 milyon euroya Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e transfer olduğunu iddia etti ven Bafetimbi Gomis'in alacağı olan 3 milyon euroyu da silerek Al Hilal'e gittiğini dile getirdi.

Spor dünyasının duayen isimlerinden Şansal Büyüka, Galatasaray'ın Al Hilal'e sattığı Bafetimbi Gomis ile ilgili dikkat çeken bir detayı ortaya çıkardı.

Şansal Büyüka, Gomis'in alacağı olan 3 milyon euroyu da silerek Al Hilal'e gittiğini dile getirdi.

"GOMİS'İN GALATASARAY'DAN 3 MİLYON EURO ALACAĞI VARDI"

Gomis'in ayrılmasıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Büyüka ''Galatasaray Başkanı ve yönetimi Gomis'i 6 milyon euroya, yani çok ucuza sattığı gerekçesiyle ciddi anlamda eleştiriliyor. Benim bildiğim Gomis'in içeride de 3 milyon euroya yakın alacağı vardı. O alacağı silip gitti.

"GOMİS 9 MİLYON EUROYA GİTTİ"

Diyebilirsiniz ki "madem böyle, yönetim bunu niye açıklamıyor?" Nasıl açıklasınlar? UEFA'ya, "Futbolculara borcumuz yoktur" diye beyanları var. Sonuçta benim bildiğim Gomis, 6 milyon euroya değil, alacaklarını da silinince 9 milyon euroya gitti'' ifadelerini kullandı.


18 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tarihte bugün ne oldu? 18 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamu çalışanına destek geliyor