Sözünü tuttu, ilk ziyaretini Hatay’a yaptı! Özel ve İmamoğlu Hatay’da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, kurmayları ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte, 6 Şubat depremlerinde en fazla yıkıma uğrayan Hatay’ı ziyaret etti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Özel ve İmamoğlu, ilk açıklamalarını havalimanı çıkışında yaptı.

SÖZÜNÜ TUTTU, İLK ZİYARETİNİ HATAY’A YAPTI ÖZEL VE İMAMOĞLU HATAY’DA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ilk Ankara dışı ziyaretini deprem felaketini en ağır şekilde yaşayan Hatay’a yaptı. Özel, kurmayları ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Hatay’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Önce, tarım ve zeytinlik arazilerine kamulaştırma kararı alınmasının ardından 112 gündür direnen Antakya Dikmece Köyü sakinlerine desteğini ileten Özel ve İmamoğlu, CHP Hatay İl Başkanlığı önünde vatandaşlara hitap etti. İBB’nin Antakya’da inşa ettiği, yaklaşık 1000 depremzedeye hizmet eden ‘KİPTAŞ Antakya Geçici Barınma Alanı’nda vatandaşların sorunlarını dinleyen Özel ve İmamoğlu, deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşların bir bölümünün defnedildiği Narlıca Mezarlığı’nı da ziyaret etti. Vatandaşların mezarlarına karanfil bırakan heyet, yaşamını yitiren yurttaşları dualarla andı.

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında