Söz 76.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 Söz 76.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Söz 76.Bölüm 2. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 1 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Söz 76.Bölümde de nefes kesecek

SÖZ YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Baskın yapılan hücre evinde karşısında Yavuz’u bulan Derya bunca zamandır duyduğu tüm şüphelerde haklı çıkmanın hayal kırıklığını yaşıyordur. Büyük bir hesaplaşma içine giren Derya ve Yavuz ayrılığın eşiğine gelirler.

Tim tarafından köşeye sıkıştırılan Dragan kaçış yolu olarak Karabatak’ı kullanır. Fakat yaptığı planla Tim’in atlattığını düşünürken yolun sonuna geldiğini anlayacaktır.

Kurulacak terör devleti için planlarına devam eden Linda, kurulacak ülkenin başına getirilecek kişi olan El Muğdar’ı ülkeye sokmanın hazırlığı içindedirler. Fakat buna izin vermemek için Yavuz her yolu deneyecektir.

Sorgu işleminin ardından Başsavcılığa sevk edilen Yavuz’u yolda bekleyen büyük bir tehlike vardır. Bunu fırsata çeviren Yavuz, Linda’nın planlarını altüst etmek için harekete geçer fakat bu durum Derya’yı zora sokacaktır.

SÖZ SON BÖLÜM İZLE

Kirli Sepeti 30.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle