Söz 70.Bölüm Fragman İzle (Önizleme)

Söz 70.Bölüm Önizleme hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 18 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Söz 70.Bölümde de neffes kesecek

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Linda’nın Yavuz hakkında söyledikleri Derya’yı derinden etkiler. İçinde barındırdığı şüpheleri iyice gün yüzüne çıkan Derya, gerçeğin peşine düşmekte kararlıdır. Linda tarafından çok zor bir durumun içine sokulan Yavuz ise Linda’ya karşı hamle için harekete geçer.

Samet’in evine düzenlenen operasyonun ardından Samet’in bulaştığı pis işler Melisa ile Keşanlı’nın arasında mesafe girmesine neden olur. Sami’nin de alınmasının ardından Seda’nın ifadesi büyük önem kazanır. Fakat Seda’nın konuşmasını engellemek için eski işbirlikçiler de devreye girecektir.

Kurulması planlanan terör devleti için Dragan ve Linda hazırlıklarını hızlandırır. Fakat ellerinde bulundurdukları terör örgütlerini uluslararası alanda meşrulaştırmak için kurdukları plana Tim karşı mücadelesini sürdürecektir.

Karabatak’ın izini bulmak için çıktığı yolda, aşkı uğruna büyük bedeller ödemek zorunda kalan Nazlı ise kendisini Ateş’e hiç olmadığı kadar yakın bulacaktır.

Linda, Yavuz hakkındaki iddialarını kanıtlayacağını söyleyip Derya’yı buluşmaya ikna eder. Eline geçen kanıtlarla Derya büyük bir şok yaşayacaktır.

SÖZ SON BÖLÜM İZLE

Teşkilat 106.Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 21.Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 26.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle Kardeşlerim 127.Bölüm Fragmanı izle Mehmed Fetihler Sultanı 10.Bölüm Fragmanı izle