Söz 68.Bölüm Fragmanı İzle

Söz 68.Bölüm Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 4 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı YSöz 68.Bölümde de nefer kesemeye devam edecek

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yavuz, zor bir seçim yapmak zorundadır! Yavuz ve Derya içinde bulundukları kapandan çıkmak için Dragan ve adamlarına karşı canları pahasına karşı koyarlar. Ama Dragan’ın pes etmeye niyeti yoktur, daha şiddetli bir şekilde saldırır ve bu saldırı sonucunda Derya’yı alır.

Tim, Karabatak için geldiği hapishanede kendini başka bir çıkmazın içinde bulur. Çünkü Tim’in içeride olduğunu anlayan Dragan hapishaneye baskın yapar.

Derya’yı Tim’le birlikte hapishanede kıstıran Dragan, Orhan’ı ister. Yavuz, Derya’yı kurtarmak için yola çıkar ama Tim’in de hapishanede olduğundan haberi yoktur.

Yavuz, Kopuk ve Turan’ın yardımıyla Derya’yı almak için harekete geçer fakat Dragan’ın yaptığı hain planının ardından Erdem ve Derya arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Bir tarafta komutanı diğer tarafta sevdiği kadının hayatı söz konusudur.

SÖZ SON BÖLÜM İZLE

Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Gaddar 16.Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 62.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar 674.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle