Soylu: 2020 yılında terör örgütüne 52 kişi katıldı

Süleyman Soylu "Türkiye’nin topyekün PKK ile mücadelesinin geldiği nokta. Terör örgütüne 2020 yılındaki katılım, örgütün eyleme başladığı ilk yıl olan 1984’ün de altında kaldı. Sayı; 52. Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki kararlılığın bir sonucudur." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamda, 2020 yılında PKK'ya katılımın, 1984 yılından az olduğunu duyurdu.

Soylu açıklamasında, "Türkiye’nin topyekün PKK ile mücadelesinin geldiği nokta. Terör örgütüne 2020 yılındaki katılım, örgütün eyleme başladığı ilk yıl olan 1984’ün de altında kaldı. Sayı; 52. Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki kararlılığın bir sonucudur." dedi.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri