Sosyal medyayanın yeni fenomeni Nevşehirli: Maharrreeem gel tavukları gut! video

'Laiklik elden gidiyor' amcadan sonra sosyal medyayı sallayan yeni fenomen. Nevşehir'deki bir vatandaşın 24 Haziran erken seçiminde oyunu Erdoğan'a vereceğini açıkladığı video sosyal medyada çok konuşuldu. Vatandaşın, Muharrem İnce ve Akşener'e yönelik sözleri olay oldu.

24 Haziran erken seçimi öncesi yapılan sokak röportajında 'Laiklik elden gidiyor' sözleriyle fenomen haline gelen Süleyman Çakır'ın ardından bugün Nevşehir'de bir vatandaşın çektiği video sosyal medyada çok konuşuldu.

24 Haziran seçiminde oyunu Erdoğan'a vereceğini açıklayan vatandaşın, diğer cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce ve Meral Akşener'e yönelik sözleri olay oldu.


Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları! Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle