Sosyal medyada Melania Trump için olay benzetme!

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın Kongre'de çekilen fotoğrafları sosyal medyada dalga konusu oldu.

Twitter kullanıcıları, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kongre'de yaptığı konuşma sırasında eşi Melania Trump'ın görüntülendiği fotoğrafları tiye aldı. Etkinliğe gelenlerle selamlaşmak isteyen Melania Trump, tokalaşmak için giymiş olduğu deri eldivenlerden birini çıkardı. İnternet kullanıcıları, ABD First Lady'sinin ikinci eldivenini çıkarmayıp bir süre tek eldivenle kalmasını tuhaf buldu.

Yorum yapan bazı kullanıcılarsa Melania'nın dış görünümüyle bir tür sinyal vermek istediğini tahmin etti. Kimi kullanıcılar "Melania, eğer yardım lazımsa iki kez göz kırpın" diye şakalaştı. Kimi kullanıcılar, ABD First Lady'sini Yıldız Savaşları serisinin karakteri Luke Skywalker'e benzetti.

Diğer kullanıcılarsa ABD Başkanı'nın eşinin bu kıyafetiyle şarkıcı Michael Jackson'u andırdığını ifade etti.


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?