Sosyal medya Sol Yanım aşıkları Serra ve Selim'i çok sevdi!

Sosyal medya Sol Yanım aşıkları Serra ve Selim'i çok sevdi! Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, STAR TV ekranlarında perşembe akşamlarının heyecanla takip edilen dizisi ‘Sol Yanım’da Selim ve Serra, izleyicinin favori çifti haline geldi. Birbirine çok yakıştırılan Özge Yağız ve Tolga Mendi’nin fotoğrafları sosyal medyada yoğun olarak paylaşıldı.

Sosyal medya Sol Yanım aşıkları Serra ve Selim'i çok sevdi!

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, STAR TV ekranlarında perşembe akşamlarının heyecanla takip edilen dizisi ‘Sol Yanım’da Selim ve Serra, izleyicinin favori çifti haline geldi. Birbirine çok yakıştırılan Özge Yağız ve Tolga Mendi’nin fotoğrafları sosyal medyada yoğun olarak paylaşıldı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor