Sosyal medya fenomeni eşiyle birlikte vurgun yapıp kaçtı!

'Var Böyle Tipler' adlı Instagram hesabı ile tanınan sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, toplamda 100 milyon lira değerinde bir vurgun yaparak izinsiz kayboldu. Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun, 'yatırım ortaklığı' adı altında dolandırdığı kişiler arasında şoförleri ve çocuklarına bakıcı olarak çalışan Filipinli vatandaş da bulunuyor.

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, iddialara göre 100 milyon lira topladıktan sonra ortadan kayboldu. Ünlü 'Var Böyle Tipler' hesabının sahipleri olarak bilinen çift, yakın çevrelerinden reklam kampanyası yapacakları ve aldıkları parayı yüksek faizle geri ödeyecekleri vaadiyle 100 milyon lira topladı. Ancak parayı aldıktan sonra yurt dışına kaçtıkları öne sürülüyor.

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında Kuruluş Osman'da Osman Bey’in hedefinde Mekece kalesi var Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin