Sosyal medya fenomeni Bilgili Üretmen, koronavirüsü için muhalefete ve FETÖ'ye yüklendi !

Corona virüsünün dünyaya yayılması sonrası Türkiye'ye de gelmesiyle birlikte herkes tedirgin şekilde evlerine kapandı. Ancak öncelik sağlık olması gerekirken, birçok kişi bu konuyu da siyasete bağlamaktan eksik kalmadı.

TRHaberler ÖZEL | Corona virüsü sebebiyle dünyada binlerce ölüm gerçekleşirken, Türkiye'de ise halkımız bu konuyu da siyasete bağlayarak yine şaşırtmadı.

Hükümet destekçileri, muhalefeti vaka sayısını yüksek göstererek halkı provake etmekle suçlarken, karşı kesim ise yöneticileri gerekli önlemleri almamakla suçluyor.

Sosyal medya fenomenlerinden Bilgili Üretmen ise başta sosyal medyadaki haberler olmak üzere muhalefeti ve FETÖ'cüleri ve nankör diye tabir ettiği kişileri, hükümeti gereksiz şekilde suçlamalarına eleştiridi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile dünya ve Türkiye'yi kıyaslayan Bilgili Üretmen kullanıcı isimli fenomen, videosu ile birçok kişi tarafından tepki ile karşılanırken, belli bir kesim tarafından da beğeni yağmuruna tutuldu.

İŞTE O PAYLAŞIM

Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı