Son dakika... O ülke de Kudüs'te elçilik açtı!

Son dakika haberine göre Guatemala da Kudüs'te elçilik açtı.

Son dakika haberine göre Guatemala da Kudüs'te elçilik açtı.





Reuters haber ajansının son dakika olarak bildirdiği habere göre, Guatemala, ABD'nin aynı hamleyi yapmasından iki gün sonra Kudüs'te bir büyükelçilik binası açtı.

Guatemala Devlet Başkanı Jimmy Morales ve İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Batı Kudüs'teki elçiliğin açılışına katıldılar.

ABD'nin Kudüs'te gerçekleştirdiği büyükelçilik açılış törenine katılan ülkeler şöyleydi;

Cezayir, Angola, Avusturya, Kamerun, Kongo, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Fildişi Sahilleri, Çekya, Dominik Cumhuriyeti, El Salvador, Etiyopya, Gürcistan, Guatemala, Honduras,Macaristan, Kenya, Makedonya, Myanmar, Nijerya, Panama, Peru, Filipinler,Romanya, Ruanda, Sırbistan, Güney Sudan, Tayland, Ukrayna, Vietnam, Paraguay,Tanzanya ve Zambia.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!