Sokakta eşinin dövdüğü kadın konuştu: En ağır şekilde cezalandırılsın

Samsun'da, İbrahim Zarap'ın (27) sokak ortasında 5 yaşındaki kızlarının yanında dövdüğü eski eşi Emrihe Metegül (24) tedavisinin ardından taburcu olup istirahat ettiği evinde o anları anlatı. Tutuklu eski eşinin en ağır cezayı almasını isteyen Metegül, Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntüleri izleyemediğini söyledi.

Samsun'un Canik ilçesinde İbrahim Zarap, kendisinde kalan kızlarını teslim etmek için 3 sene önce boşandığı Emriye Metegül ile ilçe meydanında bir araya geldi. Zarap, burada eski eşine tekme- tokat saldırdı. Zarap'ın, yere yığılan Metegül'ü dövdüğü anlar, çevredeki evlerden birinde yaşayan bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.Vatandaşların müdahale ettiği İbrahim Zarap, gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emriye Metegül ise ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Adliyeye sevk edilen İbrahim Zarap, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak!