Şok Market'in Cepte Şok uygulamasına tepki yağıyor !

Marketler zinciri Şok, yeni hayata geçirdiği Cepte Şok uygulamasıyla sosyal medyada tepki ile karşılaştı. Kullanıcılar, Şok Market'i #SokMarketBoykot etiketiyle boykot etti.

TRHaberler ÖZEL | Şok market, Cepte Şok uygulamasıyla evlere sipariş hizmetini hayata geçirdi. Uygulamadan sipariş verince size en yakın Şok Market'ten siparişiniz kapınıza getiriliyor.

Ancak asıl sorun burada başlıyor. Siparişi evinize getiren çalışanlar, Şok Market'in kendi elemanları ve siparişleri ellerinde taşıyarak yaya olarak, araç kullanmadan getiriyor.

20 yaş altı ve 60 yaş üstü kişilerin sokağa çıkma yasağının ardından sokağa çıkmama çağrılarına rağmen, kötü hava koşulları da işin içine girdiği halde market çalışanlarına yaptırılan bu hizmet, sosyal medyada tepki topladı.

Twitter'da #SokMarketBoykot etiketiyle boykot çağrısı yapan binlerce vatandaş, söz konusu uygulamayı protesto etti.

Konuyla ilgili Şok Marketler Zinciri'nden bir açıklama geldi. İşte o açıklama:

İşte Şok Market'e gelen tepkilerden bazıları:

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!