Sivasspor - Kasımpaşa maç sonucu: 2-0 özet izle

Süper Lig'in 13. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Kırmızı-beyazlı ekip ilk yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup ederek ligde liderliğini sürdürdü.

Süper Lig'in 13. haftasında Demir Grup Sivasspor, evinde konuk ettiği Kasımpaşa'yı 11. dakikada Hakan Arslan ve 17. dakikada Mustapha Yatabare'nin attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Ev sahibi takımın 90+2'de Yatabare ile bulduğu gol ise VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Bu galibiyetle Sivasspor, puanını 27'ye yükseltti ve ligde liderliğini devam ettirdi. Kırmızı-beyazlı takım son 5 maçının 4'ünü kazandı. Öte yandan Kasımpaşa ise 12 puanda kaldı. İstanbul temsilcisi ligde 3 maçtır galip gelemiyor. 

Sivasspor - Kasımpaşa maç sonucu: 2-0 özet izle - TIKLA

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri Askerlik sevk başvuru tarihi ne zaman? Sevk belgesi nasıl alınır?