Sivasspor 1 -0 Denizlispor

Süper Lig tarihinde Denizlispor ile oynadığı 11 maçın yedisini kazanan Sivasspor, en az 10 kez karşılaştığı rakipleri arasında sadece Ankaragücü'ne karşı daha yüksek bir galibiyet yüzdesine sahip. Peki Sivasspor Denizlispor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Sivasspor 1 - 0 Denizlispor

90'Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Demir Grup Sivasspor: 1 - Yukatel Denizlispor: 0

90'Demir Grup Sivasspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Emre Kılınç çıkıyor ve yerine Isaac Cofie oyuna giriyor.
90'Marc Kibong Mbamba, Yasin Öztekin tarafından faule maruz kalıyor.
90'Zakarya Bergdich rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
90'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Sedat Şahintürk ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
90'Yukatel Denizlispor, Sedat Şahintürk ile köşe vuruşu kullanıyor.
90'Sedat Şahintürk rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
90'Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Yasin Öztekin tarafından yapılan hareketi hakem tehlikeli hareket olarak değerlendiriyor.
90'Yukatel Denizlispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ismail Aissati çıkıyor ve yerine Özgür Çek oyuna giriyor.
89'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Sedat Şahintürk ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
89'Sedat Şahintürk ile Yukatel Denizlispor takımı köşe vuruşu kullanacak.
86'Ziya Erdal, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
84'Yukatel Denizlispor takımından Radoslaw Murawski Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

83'Barış Yardımcı ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
82'Demir Grup Sivasspor takımından Uğur Çiftçi Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
81'Ceza sahası içinde topla buluşan Caner Osmanpaşa, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
81'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Emre Kılınç ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
81'Emre Kılınç ile Demir Grup Sivasspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
80'Demir Grup Sivasspor, Caner Osmanpaşa ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
80'Sedat Şahintürk ile Uğur Çiftçi arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Sedat Şahintürk. Taç çizgisine yakın bir bölgede Demir Grup Sivasspor takımı oyuna başlayacak.
77'Ismail Aissati rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
77'Yukatel Denizlispor takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Marc Kibong Mbamba.
77'Hugo Rodallega, Caner Osmanpaşa tarafından faulle durdurulduğu için Yukatel Denizlispor orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
77'Demir Grup Sivasspor takımında Caner Osmanpaşa hakem Abdulkadir Bitigen tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
75'Demir Grup Sivasspor takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Claudemir.
75'Ziya Erdal, orta saha çizgisine yakın bir noktada Sedat Şahintürk tarafından faule maruz kalıyor.
74'
Arouna Kone, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Tolgahan Acar kurtarıyor.
73'
Yukatel Denizlispor takımından Zakarya Bergdich sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

59'Yukatel Denizlispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ogenyi Onazi çıkıyor ve yerine Marc Kibong Mbamba oyuna giriyor.
59'Fatih Aksoy rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
57'Yukatel Denizlispor takımından Ismail Aissati sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
57'Yukatel Denizlispor, Ismail Aissati ile köşe vuruşu kullanıyor.
56'Hugo Rodallega, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Mamadou Samassa kurtarıyor.
56'Yukatel Denizlispor, Hugo Rodallega ile ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
55'Fatih Aksoy ile Zakarya Bergdich arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Fatih Aksoy. Ceza sahası sol çağrazından Yukatel Denizlispor takımı oyuna başlayacak.
55'Demir Grup Sivasspor takımında Fatih Aksoy hakem Abdulkadir Bitigen tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
54'Yukatel Denizlispor, Tolgahan Acar ile serbest vuruş kullanacak.
54'Penaltı!. Hakem, Erdoğan Yeşilyurt tarafından ceza sahası içinde sol çaprazda topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.
53'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Erdoğan Yeşilyurt ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
53'Demir Grup Sivasspor takımında, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Caner Osmanpaşa.
53'Hadi Sacko ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada topa eliyle müdahale ediyor.
52'Demir Grup Sivasspor takımından Emre Kılınç ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
51'Sağ köşe bayrağına yakın bir bölgede Emre Kılınç için ofsayt bayrağı kalkıyor.

46'Demir Grup Sivasspor takımında Ziya Erdal faul yapıyor.
46'Demir Grup Sivasspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Mert Hakan Yandaş çıkıyor ve yerine Ziya Erdal oyuna giriyor.
46'Yukatel Denizlispor takımında oyuncu değişikliği; Oscar Estupinan oyundan çıkarken Ogenyi Onazi oyuna giren isim.
46'Yukatel Denizlispor takımında oyuncu değişikliği; Olcay Şahan oyundan çıkarken Tiago Lopes oyuna giren isim.
46'Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

45'Claudemir, gol pasını veren isim.
45'Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor
45'Yukatel Denizlispor takımında Hugo Rodallega, sarı kart görüyor.
45'Demir Grup Sivasspor, Barış Yardımcı ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
45'Hakem, Hugo Rodallega tarafından orta saha çizgisine yakın bir noktada topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.
45'Demir Grup Sivasspor takımı Mert Hakan Yandaş ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Mert Hakan Yandaş tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
45'GOOOLL!! Mustapha Yatabare takımını öne geçiren golü atıyor.
45'Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Demir Grup Sivasspor adına Mert Hakan Yandaş kullanacak.
44'Uğur Çiftçi, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada Zeki Yavru tarafından faule maruz kalıyor.
44'Zeki Yavru kırmızı kart görüyor ve oyundan atılıyor.
42'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Zeki Yavru ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
40'Demir Grup Sivasspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Emre Kılınç tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
40'Fatih Aksoy rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
39'Hugo Rodallega altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
37'Orta yuvarlakta Mustapha Yatabare tarafından yapılan hareketi hakem tehlikeli hareket olarak değerlendiriyor.
36'Bu dakikada Demir Grup Sivasspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Erdoğan Yeşilyurt
36'Demir Grup Sivasspor, Uğur Çiftçi ile orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
35'Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Caner Osmanpaşa, Hadi Sacko tarafından faulle durduruluyor.
34'Rakip yarı alanın ilk metrelerinin orta yuvarlağa yakın bir noktasından Aaron Appindangoye ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
34'Demir Grup Sivasspor, Aaron Appindangoye ile orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
32'Claudemir, Olcay Şahan tarafından faulle durduruluyor. Demir Grup Sivasspor, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
31'Demir Grup Sivasspor takımı Emre Kılınç ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Emre Kılınç tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
31'Demir Grup Sivasspor takımından Erdoğan Yeşilyurt sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
31'Erdoğan Yeşilyurt ile Demir Grup Sivasspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
31'Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Erdoğan Yeşilyurt ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
30'Demir Grup Sivasspor takımından Uğur Çiftçi sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
30'Fatih Aksoy, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Tolgahan Acar kurtarıyor.
29'Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Yukatel Denizlispor adına Tolgahan Acar kullanacak.
28'Zeki Yavru, Erdoğan Yeşilyurt tarafından faulle durduruluyor. Yukatel Denizlispor, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
27'Demir Grup Sivasspor takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Caner Osmanpaşa geçiyor.
27'Fatih Aksoy, Hugo Rodallega tarafından faulle durduruluyor. Demir Grup Sivasspor, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
26'Ceza sahası içinde topla buluşan Oscar Estupinan, penaltı noktası çevresinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

24'Demir Grup Sivasspor takımında Emre Kılınç, sarı kart görüyor.
23'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Zeki Yavru ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
23'Zeki Yavru ile Yukatel Denizlispor takımı köşe vuruşu kullanacak.
23'Yukatel Denizlispor takımından Zeki Yavru rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
21'Ismail Aissati önemli bir gol poziyonunu değerlendiremiyor. Ceza sahası sağ iç çaprazından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
21'Demir Grup Sivasspor takımından Uğur Çiftçi sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
17'Mert Hakan Yandaş, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
16'Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Erdoğan Yeşilyurt ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
13'Mustapha Yatabare altıpas üzerinden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
13'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Mert Hakan Yandaş ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
13'Mert Hakan Yandaş ile Demir Grup Sivasspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
13'Demir Grup Sivasspor takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Mert Hakan Yandaş geçiyor.
12'Taç çizgisine yakın bir yerde Mert Hakan Yandaş, Zakarya Bergdich tarafından faule maruz kalıyor.

11'Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Zeki Yavru ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
11'Yukatel Denizlispor takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Zeki Yavru.
11'Uğur Çiftçi – Hadi Sacko mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Yukatel Denizlispor lehine faul kararı veriyor.
10'Demir Grup Sivasspor takımından Erdoğan Yeşilyurt sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
10'Erdoğan Yeşilyurt ile Demir Grup Sivasspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
10'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Erdoğan Yeşilyurt ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
9'Demir Grup Sivasspor takımından Uğur Çiftçi sol kanatta rakip yarı alanın ilk metrelerinde taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
9'Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Demir Grup Sivasspor adına Uğur Çiftçi kullanacak.
9'Erdoğan Yeşilyurt, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Zeki Yavru tarafından faule maruz kalıyor.
7'Yukatel Denizlispor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Tolgahan Acar geçiyor.
7'Zakarya Bergdich, ceza sahası içinde sağ çaprazda Fatih Aksoy tarafından faule maruz kalıyor. Yukatel Denizlispor maça serbest vuruş ile başlayacak.

6'Bu dakikada Yukatel Denizlispor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Mustafa Yumlu
6'Yukatel Denizlispor, Zeki Yavru ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
5'Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Hugo Rodallega, Barış Yardımcı tarafından faule maruz kalıyor.

 2'Demir Grup Sivasspor takımından Uğur Çiftçi sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
1'Sağ çaprazdan Hadi Sacko ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
1'Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

Süper Lig'in 27. haftasında Sivasspor sahasında Denizlispor'u ağırlıyor.

Sivasspor'un ilk 11'i: Samassa, Barış, Caner, Appindangoye, Uğur, Claudemir, Fatih, Mert Hakan, Emre Kılınç, Erdoğan, Yatabare

Denizlispor'un ilk 11'i: Tolgahan, Zeki, Mustafa, Oğuz, Bergdich, Olcay, Aissati, Murawski, Sacko, Estupinan, Rodallega

Sivasspor'a konuk olduğu beş Süper Lig maçının dördünü kaybeden Denizlispor, tek galibiyetini Kasım 2006'da aldı. Süper Lig'de çıktığı son 15 iç saha maçını kaybetmeyen Sivasspor, bu alanda devam eden en uzun serinin sahibi konumunda. Deplasmanda beş maçtır galip gelemeyen Denizlispor, daha önceki dört karşılaşmanın üçünü kazanmıştı.

Bu sezon Süper Lig karşılaşmalarının ikinci yarılarında en az gol yiyen takım Sivasspor. Denizlispor ise attığı gollerin en büyük bölümünü bu zaman diliminde bulan ekip konumunda. Sivasspor, bu sezon iç sahada öne geçtiği Süper Lig maçlarında sadece iki puan kaybetti. Denizlispor ise deplasmanda skor dezavantajına yakalandığı karşılaşmalarda en fazla puan çıkaran iki takımdan biri konumunda.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!