Sinemada haftanın filmleri (7 Şubat 2020)

Türkiye sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli olmak üzere 9 film sinemaseverlerle buluştu. İşte filmler hakkında detaylı bilgiler..

Yırtıcı Kuşlar / Birds of Prey

Cathy Yan yönetti. Christina Hodson yazdı. Margot Robbie, Jurnee Smollett-Bell, Mary Elizabeth Winstead, Rosie Perez, Bojana Novakovic, Ali Wong oynadı. Saydığım isimlerin hepsi de kadın. Süper kahramanlar da, dedektif de, yönetmen de, senarist de... Suicide Squad’ta Joker’in saf bir kötülüğe sahip olan arızalı sevgilisi rolünde boy gösteren Harley Quinn'in bu kez kırılgan, sevecen yanlarına, içsel mizahına bir yolculuk yapılacak. Film, kendin olabilmen, tam potansiyelini yaşayabilmen ve kendi benliğini tam anlamıyla gerçekleştirebilmen için seni nelerin engellediğini merak edercesine inceliyor. DC’nin kadın süper kahramanlarının hem acımasız hem de naif ruhuyla tanışacaksınız. Filmin kötüsü bu kez Ewan McGregor.

FRAGMAN İZLE:

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak!