Sıla'nın sarmaş dolaş olduğu erkek bakın kimmiş!

Şarkıcı Sıla'nın önceki gün bir kafede sarmaş dolaş görüntülendiği gizemli erkeğin kim olduğu ortaya çıktı.

Şarkıcı Sıla'nın önceki gün bir kafede sarmaş dolaş görüntülendiği gizemli erkeğin kim olduğu ortaya çıktı.

Oyuncu Ahmet Kural'dan olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra MasterChef yarışmasının jürisi Hazer Armani'yle bir arabanın içerisinde sarmaş dolaş görüntülenen Sıla, geçtiğimiz gün de başka bir erkekle yakalanınca gündeme bomba gibi düştü. Sıla'nın yanındaki gizemli erkeğin kim olduğu da ortaya çıktı.

Hayranları tarafından görüntülenen Sıla'nın yanındaki gizemli erkekle samimi halleri dikkatlerden kaçmamıştı. Görüntülerde ikilinin bir kafede oturduğu, yanındaki erkeğin Sıla’ya sarılarak öptüğü görülmüştü.

Basına sızan bu görüntülerin ardından gizemli erkeğin kim olduğu da belli oldu. Bilal Özcan'ın haberine göre; ünlü şarkıcının yanındaki isim Kerem Kanık! İkilinin 2012'den beri görüştükleri ve Sıla'nın fotoğrafların çekildiği gün ağladığı için de bu samimi görüntülerin ortaya çıktığı öğrenildi.









HAZER ARMANİ'YLE OLAY GÖRÜNTÜLER: Geçtiğimiz hafta Sıla ve Hazer Armani, arabanın arka koltuğunda kafa kafaya ve el ele uyurken kırmızı ışıkta kameralara takılmışlardı. İkilinin birlikte Sıla'nın Nişantaşı'ndaki evine gittiği ve Hazer Amani'nin eşinin bu buluşmadan habersiz olduğu iddia edilmişti.

Aşk iddialarının patlaması üzerine ilk konuşan ve o görüntüleri yalanlayan taraf Hazer Amani olmuştu. Amani Sıla ile bir proje için bir araya geldiğini ve bu projenin yakında ortaya çıkacağını ileri sürmüştü


Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle