Siirt'te DBP'li iki belediyeye operasyon

Terör soruşturması kapsamında DBP'li Veyselkarani Belediye Başkanı Cengiz ve Baykan Belediye Meclis üyesi Erdoğan gözaltına alındı.

Siirt'te düzenlenen terör operasyonunda DBP'li Veyselkarani Belediye Belediye Başkanı Enes Cengiz ve Baykan Belediye Meclis üyesi Selva Erdoğan gözaltına alındı.

Baykan Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Baykan ve Veyselkarani ilçe belediyelerine operasyon düzenlendi.

"Terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri" iddiasıyla haklarında yakalama kararı çıkarılan Veyselkarani Belediye Başkanı Cengiz ve Baykan Belediye Meclis üyesi Erdoğan gözaltına alındı.

Cengiz ve Erdoğan'ın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Firari Baykan Belediye Başkanı Ali Aydın ve Veyselkarani Belediye Meclis üyesi Ayten Sezgin'in yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Bu arada, polis ekiplerinin Baykan ve Veyselkarani belediyelerindeki arama çalışması sürüyor.


Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle