Sıhhiye çok katlı otoparkı, Büyükşehir’e

Sıhhiye çok katlı otoparkı, Büyükşehir’e

Büyükşehir Belediye Meclisi, 2. Başkanvekili Nail Çimen’in başkanlığında toplandı. Toplantıda, Sıhhiye çok katlı otoparkı ‘nın Çankaya Belediyesinden alınarak Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesine ilişkin Başkanlık yazısı ele alındı. Büyükşehir Başkanvekili Ali İhsan Ölmez, Sıhhiye çok katlı otoparkı konusunda Çankaya Belediyesi ile uzun süredir sorun yaşandığını hatırlattı.

Ölmez, 1992’de Çankaya Belediye Meclisi’nin, ” Sıhhiye çok katlı otoparkı ile Abdi İpekçi Parkı’nda köprü altında yer alan bazı dükkanların bulunduğu alan ile Dikmen Sokullu’daki bir lojmanın, yapılan bir hatayla Çankaya Belediyesi’ne geçtiğini” belirten kararını üyelere gösterdi.
Yapılan oylama sonucunda, Sıhhiye çok katlı otoparkının Büyükşehir Belediyesine iade edilmesi kararlaştırıldı.

18 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tarihte bugün ne oldu? 18 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamu çalışanına destek geliyor