Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak! 31 Mayıs Hava Durumu

Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde İç Anadolu'nun doğusu, Karabük, Kastamonu, Sinop, Samsun, Çorum, Amasya ve Tokat çevreleri ile Tekirdağ'ın kuzeydoğu ilçeleri, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra İç Ege'nin kuzeydoğusu, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Akdeniz'in Toroslar Mevkii'nin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, bu akşam saatlerinde Tekirdağ'ın kuzeydoğu ilçelerinin (Ergene, Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı) yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE 17°C, 32°C

Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL 18°C, 30°C

Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ 17°C, 30°C

Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ 19°C, 30°C

Parçalı ve az bulutlu

EGE

Az bulutlu, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR 13°C, 30°C

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ 19°C, 36°C

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

İZMİR 21°C, 31°C

Az bulutlu

MANİSA 22°C, 35°C

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

Şahane Hayatım'da Gerçeği öğrenip silahını çeken Macit’in kimi vurdu! Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ne zaman psikoloğa gitmeliyim? Neden psikoloğa gitmeliyiz?  Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!