Siber güvenlik şirketi ESET: Binlerce Android kullanıcısı casus yazılım kurbanı

Siber güvenlik şirketi ESET, daha önce Uygur kökenli Android kullanıcılarını da hedef alan ve GREF adıyla bilinen Çin bağlantılı APT grubunun aktif kampanyalarını ortaya çıkardı. Saldırganlar kullanıcıları sahte Signal ve Telegram uygulamalarıyla kandırıp kötü amaçlı uygulamaları indirmeye teşvik ediyor. Binlerce kullanıcının bu tuzağa düşerek casus uygulamaları cihazlarına indirdiği belirtiliyor.

Binlerce Android kullanıcısı casus yazılım kurbanı 

Siber güvenlik şirketi ESET, daha önce Uygur kökenli Android kullanıcılarını da hedef alan ve GREF adıyla bilinen Çin bağlantılı APT grubunun aktif kampanyalarını ortaya çıkardı. Saldırganlar kullanıcıları sahte Signal ve Telegram uygulamalarıyla  kandırıp kötü amaçlı uygulamaları indirmeye teşvik ediyor. Binlerce kullanıcının bu tuzağa düşerek casus uygulamaları cihazlarına indirdiği belirtiliyor. 

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor