SGK KPSS Şartsız Sözleşmeli Personel Alımı Gerçekleştirecek

SGK tarafından alımlara dair yapılan açıklamada söz konusu personel alımlarının Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği (AB) tarafından ortaklaşa finanse edilen Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Bayan İstihdamının Desteklenmesi Projesi kapsamında olacağı bildirildi.

SGK sözleşmeli personel alımı Destek Ekibi bünyesine yapılacak.

SGK SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında toplam 34 personel istihdam edilecek.

İlana dair kadro kontenjan detayları ise şu şekilde,

Proje Destek Ekibi Lideri kadrosu için 1 personel.

Proje Destek Ekibi Lider Yardımcısı kadrosu için 1 personel.

İnsan Kaynakları Uzmanı kadrosu için 1 personel.

Kıdemli Muhasebeci kadrosu için 1 personel.

Muhasebeci Asistanı kadrosu için 1 personel.

Merkez Proje Asistanı kadrosu için 5 personel.

Yerel Destek Ekibi Lideri kadrosu için 4 personel.

İdari İşler Uzmanı kadrosu için 4 personel.

Çocuk Gelişim Uzmanı kadrosu için 8 personel.

Yerel Proje Asistanı kadrosu için 8 personel.

Genel Şartlar

İlana başvuru yapacak adayların; başvurulacak pozisyonlar için “Aranan Asgari Nitelikler” kısmında belirtilen nitelikleri taşıyor olması ve bu durumlarını ispatlar belgeleri başvuru evraklarıyla birlikte teslim etmesi gerekiyor.

Bu şartın yanında erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmak şartının sağlanması isteniyor. Adayların ayrıca, Güvenlik soruşturması engeli bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak Yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmamak. şartlarına da haiz olması gerekiyor.

Özel şartlar arasında Kurum tarafından yapılan bir AB Projesinde hali hazırda çalışmıyor olmak, Kurum tarafından yapılmış bir AB Projesinde daha evvel çalışılmış olunması durumunda, iş sözleşmesi idarece feshedilmemiş olmak. koşulları bulunuyor.

Kadrolara Göre Özel Şartlar: Alım ilanında yer alan açık kadrolar için ayrı ayrı görev tanımı ve sağlanması gereken koşullar bulunuyor.

BAŞVURU İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DETAYLAR

SGK, KPSS'siz sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını; ''Sosyal Güvenlik Kurumu internet adresinden (www.sgk.gov.tr) temin edilecek Başvuru Formu (Job Application Form), Başvuru Dilekçesi, Sağlık Beyanı, Adli Sicil Beyanı 1 ve aşağıda sayılan diğer belgeler, elden veya posta yoluyla ilgili adrese teslim edilecektir:

İlan metni için TIKLAYIN


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de!