SGK açıkladı! Prim ödemeleri tarihi uzatıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), prim ödeme yükümlülerinin mağduriyetlerini önlemek amacıyla son ödeme günü 28 Şubat Salı günü olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemlerinin 7 Mart Salı gün sonuna kadar uzatıldığı bildirildi.

SGK'dan yapılan yazılı açıklamada, 28 Şubat'ta kurumla prim tahsilat anlaşması olan bankaların, SGK tahsilat sistemleriyle iletişiminde sıkıntılar yaşandığı ve prim tahsilatlarında aksaklıklar oluştuğu belirtildi.

Açıklamada, "Prim ödeme yükümlülerimizin mağduriyetlerini önlemek amacıyla son ödeme günü 28 Şubat Salı günü olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemleri, 7 Mart Salı günü sonuna kadar uzatılmış olup bu tarihe kadar yapılacak söz konusu ödemeler yasal süresi içinde yapılmış sayılacaktır." ifadelerine yer verildi.




2024 MEB Bursluluk sınavı sonuçları (İOKBS) nereden sorgulanır? 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tasarruf Tedbirleri Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor! Cumhurbaşkanı 28 Şubat davası sanıkları cezalarını affetti! Dışişleri'ne yeni atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı