Sezai Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Seslendirmeleriyle, oynadığı dizi ve projelerle bilinen deneyimli oyuncu Sezai Aydın, 69 yaşında hayatını kaybetti. Peki bir süredir Kovid-19 tedavisi gören Sezai Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalığına yakalanan Sezai Aydın, 69 yaşında hayatını kaybetti. 1952’de Ankara’da doğan Sezai Aydın, şehir tiyatrolarında sanatçılık yaptı. Birçok projede yer alan usta oyuncu, seslendirme ve oyunculuk dersleri de verdi.

SEZAİ AYDIN NEDEN ÖLDÜ?

Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Sezai Aydın'ın bir süredir yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gördüğü ve bu sebeple vefat ettiği belirtildi.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!