Seyitgazi Belediyesi’nin ücretsiz yüzme kursu

Seyitgazi Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında haftanın üç günü 8-13 yaş grubu erkek ve kız çocukları için ücretsiz yüzme kursu düzenleniyor.Çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için farklı branşlarda çalışmalarını...

Seyitgazi Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında haftanın üç günü 8-13 yaş grubu erkek ve kız çocukları için ücretsiz yüzme kursu düzenleniyor.

Çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için farklı branşlarda çalışmalarını sürdüren Seyitgazi Belediyesi, son olarak ilçede ücretsiz yüzme kursu düzenledi. Seyitgazi Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında Santral Park Yüzme havuzunda haftanın üç günü 8-13 yaş grubu erkek ve kız çocukları için ücretsiz verilen yüzme kursları her geçen gün yoğun ilgi görüyor. Uzman yüzme antrenörleri tarafından hijyenik bir ortamda verilen kurslarla çocukların eğlenceli bir yaz tatili geçirip, zihinsel, fiziksel ve sosyal yönden gelişmesi amaçlanıyor.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Tarihte bugün ne oldu? 16 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!