Sevgilisinin 3 yaşındaki oğlunu döverek öldürdü, ifadesi şoke etti

Kayseri'de 3 yaşındaki Alperen Ekinci'nin dövülerek öldürülmesiyle ilgili, haklarında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan anne Emel Öner ile sevgilisi Harun Sezer'in savcılık ifadeleri ortaya çıktı. Sanık Sezer, "Alperen'i, belediye tarafından yapılan betondan bir çukura Emel ile birlikte gömdük" dedi.

Pınarbaşı ilçesi Güney Mahallesi Güney Sokak’ta geçen yıl 15 Haziran’da meydana gelen olayda Harun Sezer, 1,5 yıldır birlikte yaşadığı Emel Öner’in ilk evliliğinden olan oğlu Alperen Ekinci’yi yumruk ve tekme darbeleriyle öldürdü. ‘Yaralama’ gibi suçlardan da sabıkası bulunan Harun Sezer, Alperen Ekinci’nin cansız bedenini eve 100 metre mesafedeki mezarlığa gömdü. Emel Öner, cinayetten 1 hafta sonra 21 Haziran’da durumu Harun Sezer’in akrabalarına anlattı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!