Sermiyan Midyat'ın sevgilisi Sevcan Yaşar'ı darp ettiği evin görüntüleri ortaya çıktı!

Sermiyan Midyat'ın film çekimleri için gittiği Mersin'de tanışıp aşk yaşamaya başladığı oyuncu Sevcan Yaşar'la olaylı şekilde ayrılmıştı. Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan olaylarda Sermiyan Midyat'ın kız arkadaşı Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddia edilmişti. Sermiyan Midyat hakkında, "Kasten yaralama", "Zincirleme tehdit" ve "Zincirleme hakaret" suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Davaya ilişkin iddianamenin fotoğraf ve videoları ortaya çıktı.

Kız arkadaşı oyuncu Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddia edilen Sermiyan Midyat hakkında geçtiğimiz hafta “kasten yaralama”, “zincirleme tehdit” ve “zincirleme hakaret” suçlarından sekiz yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ne zaman psikoloğa gitmeliyim? Neden psikoloğa gitmeliyiz?  Şahane Hayatım'da Gerçeği öğrenip silahını çeken Macit’in kimi vurdu! Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek? Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor!