Serel Yereli yeni klibiyle sosyal medyayı salladı!

Bodrum Masalı dizisiyle tanınan 23 yaşındaki oyuncu Serel Yereli, oyunculuğu bir süreliğine bırakarak kariyerine İngiltere'de single çıkartarak devam etmeyi tercih etmişti. Yereli, bu hayalini gerçekleştirdi ve çıkardığı şarkısına klip çekti.



Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen genç oyuncu Serel Yereli, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Oyuncu Serel Yereli, son olarak ‘One Thing’ şarkısına klip çekti. Yereli, yeni klibini sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.




















Bu gönderiyi Instagram'da gör




























Lyan ft. Serel - One thing Video is out now on youtube / youtubeda yayında Link profilimdeki bioda / Link on my bio / or swipe up from my story / ya da storyimden kaydırarak izleyebilirsiniz @lyanroze

SEREL YERELI (@sserelyereli)'in paylaştığı bir gönderi (7 Eyl, 2018, 9:23öö PDT)




Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?