Şenol Güneş: "Farklı kazanmamız gereken bir maçtı"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Genk ile berabere kaldıkları maçın ardından, "Oyun üstünlüğümüz skora yansımadı" dedi.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 4. maçında Beşiktaş, deplasmanda Belçika ekibi Genk ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, son 10 dakikalık bölüme kadar oyuna hakim olan taraf olduklarını ancak oyun üstünlüğünün skora yansımadığını ifade etti. 
Kazanmak için sahaya çıktıklarına vurgu yapan Şenol Güneş, “Onu da gösterdik, oyun son bölümüne kadar. Oyna hakimdik. Önde baskı yaptık. Gol de bulduk, goller de bulabilirdik. Rakibe pozisyon vermeden oyunu taşımaya çalıştık. Savunma anlayışıma aynı şekilde, hücum anlayışını da iyi çevirdik ama topları daha iyi kullansak, kaçırdığımız pozisyonların dışında daha fazla gol pozisyonuna girebilirdik. Son on dakikalık bölümde bir yorgunluk oldu. Kramp giren oyuncular vardı. O bölümde rakip, oyuna daha iyi hakim oldu. Zaten atılan şut bizim oyuncunun dizine çarparak gol oldu. Ondan sonraki bölümde de rakip iki tane pozisyon buldu ama o bölüme kadar tamamen oyuna hakim olan taraftık ama bu oyun üstünlüğümüz skora yansımadı” diye konuştu. 

Serdar Ali Çelikler Mustafa Savranlar'ın eşi hakkında iğrenç sözler FETÖ firarisi Hakan Şükür'den Fatih Terim ile ilk şok açıklama! Necmettin Erbakan Akyüz hem turnuvanın hende gönüllerin şampiyonu oldu Beşiktaş Spor Kulübünün Mali Görüşmeleri sırasında Filistin gerginliği Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı’dan Haydi Kalk Ayağa videosu Fatih Altaylı, Seçil Erzan davasında faturayı Fatih Terim'e kesti!