Şenol Güneş, Erman Toroğlu'ndan şikayetçi oldu!

Son olarak A Milli Takımı çalıştıran Şenol Güneş, yazdığı kitapta kendisini şike yapmakla suçlayan Erman Toroğlu'ndan şikayetçi oldu, ünlü ismi mahkemeye verdi! Mahkeme de Toroğlu'ndan iddiasına dair delilleri sunmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

Son olarak A Milli Takımı çalıştıran Şenol Güneş, yazdığı kitapta kendisini şike yapmakla suçlayan Erman Toroğlu'ndan şikayetçi oldu, ünlü ismi mahkemeye verdi! Mahkeme de Toroğlu'ndan iddiasına dair delilleri sunmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

 Tecrübeli teknik adam avukatı aracılığıyla İstanbul Anadolu 31. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne Manevi Tazminat davası için başvuruda bulundu. 

Mahkeme, dava dilekçesinin tebliğinden sonra 2 haftalık süre içerisinde Toroğlu'ndan öne sürülen iddiaya dair tüm delillerin sunulmasını talep etti. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!