''Sen Çal Kapımı'' oyuncu kadrosu

Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bursin’in paylaşacağı MF Yapımın yapımın Sen Çal Kapımı dizisinde senarist olarak Ayşe Üner Kutlu ile anlaşıldı. Sen Çal Kapımı dizisinin çekimlerine MF Yapım 1 haziran 2020 de başladı. 1 Temmuzdan itibaren çarşamba akşamları ekranlarda olacak Sen Çal Kapımı dizisi 2020 yazında başarılı olursa 2020 2021 yeni sezonunda da devam etmesi bekleniyor.İşte oyuncu kadrosu ve karakterler...

Sen Çal Kapımı dizisi konusu: 

Maddi sıkıntılar içinde okuyan ve okumaktan başka çaresi olmaya Eda Yıldız büyük bir şirketten yurt dışı eğitim bursu kazanmıştır; Eda yurt dışına gider okuluna büyük bir heyecanla başlar ama şirket bursu keser.

Sonradan Eda öğrenir ki bursunu Holdingin veliahtı Serkan Bolat kestirmiştir. Eda Serkan’ın karşısına çıkar ve hesap sorar. Serkan’ın ise Eda’ya ilginç bir teklifi vardır. 

Serkan Eda’dan kendisi ile iki ay nişanlı taklidi yapması karşılığında bursunu tekrar başlatacağını söyler. Eda başta Serkan’dan nefret eder ve bu adamın teklifini kesin olarak reddeder. Zor durumda kalınca Serkan’ın teklifini kabul etmek zorunda kalan Eda nişanlı taklidi yaparken Serkan’a aşık olur. İkili zor bir aşka kapı aralar işte aşk bu yüzden muhteşemdir.

Sen Çal Kapımı Oyuncuları
Kerem Bursin – Serkan BOLAT
Hande Erçel – Eda Yıldız
İsmail Ege Şaşmaz – Kaan Karadağ
Anıl İlter – Engin Sezgin
Bige Önal – Selin Atakan
Çağrı Çıtanak – Ferit Şimşek
Evrim Doğan – Ayfer Yıldız
Melisa Döngel – Ceren Başar
Elçin Afacan – Melek Yücel
Neslihan Yeldan – Aydan Bolat
Ahmet Somers – Alptekin Bolat
Alican Aytekin – Seyfi Çiçek
Sarp Bozkurt – Erdem Şangay
Sitare Akbaş – Figen Yıldırım
Başak Gümülcinelioğlu – Pırıl Baytekin
Dorukhan Kenger – Cenk
İlkyaz Arslan – Leyla
Yusuf Arat – Ahmet

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri