Sen Anlat Karadeniz 53.Bölüm Fragmanı İzle (Sezon Finali)

 Sen Anlat Karadeniz 53.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Sen Anlat Karadeniz 53.Bölüm Fragmanı yayınlandı ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü 29 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.30 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Sen Anlat Karadeniz 53.Bölümde sezon finali yaparak yeni sezona kadar ekranlara veda edecek

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefes, Melek ve Genco'yu bir arada görünce genç kızın hayatında ters giden bir şeyler olduğunu sezinler. Nefes, Melek'e neler olduğunu öğrenmek için harekete geçerken, Melek'in kaçışının bedelini Nilüfer öder.

Tahir, Murat'ı içine bulaştığı beladan kurtarmak isterken onu daha büyük bir uçuruma yuvarladığının farkında değildir. Öfkesine hakim olamayan Tahir, Murat'ı tamamen kaybedecektir.

Nefes kendisi gibi zulme uğramış kadınlara umut olmak, nefes olmak için radyo programına çıkar. Melek'in Nefes'e ulaşmaya çalıştığını gören Genco onu alıkoyarken, Melek'in direnişi Genco'nun yanacağı cehennemin fitilini ateşler.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM İZLE

Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 29.Bölüm Fragmanı izle Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 13.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 137.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle