Sen Anlat Karadeniz 43.Bölüm Fragmanı İzle

Sen Anlat Karadeniz 43.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü 6 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Sen Anlat Karadeniz 43.Bölümde de nefes kesecek

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yiğit, Tahir'in peşinden koşarken Vedat'ın kucağına düşer. Oğlu için harekete geçtiği anda ayağı sakatlanan Nefes'in artık Vedat'a karşı koyması imkansızdır.

Nazar ve Murat'ın elleri Saniye ve Cemil karşısında kenetlenir. Sevdalarına söz geçiremeyen çift birbirine siper olurken, Cemil'in artık Nazar diye bir kızı yoktur.

Tahir, Vedat'ın babasının Fikret olduğunu öğrenir; ancak şimdi kafasında Saniye'ye dair daha büyük bir soru işareti belirmiştir.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 13. Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 64. Bölüm Fragmanı izle Hudutsuz Sevda 33. Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 16.Bölüm Fragmanı izle Aldatmak 70. Bölüm Fragmanı izle