Sen Anlat Karadeniz 41.Bölüm 2. Fragmanı İzle

Sen Anlat Karadeniz 41.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü 20 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Sen Anlat Karadeniz 41.Bölüm de de nefes kesecek

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sokak serserileri tarafından kaçırılan Nefes adamları alt etmeyi başarırken, Tahir peşindeki polislerle yüz yüze gelmiştir.

Vedat uyanıp Nefes'in kaçtığını öğrenince serumları söker atar. Nefes'in peşinden gidecek gücü olmayan Vedat, Fikret'i ikna etmek için bu defa acımasız bir yöntem deneyecektir.

Tahir, Yiğit'in bıraktığı izlerin peşinde onlara adım adım yaklaşırken, Nefes oğlunun kucağına yığılır. Yiğit annesini kaybetme korkusuyla karşı karşıya gelmiştir.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM İZLE

Kirli Sepeti 30.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle