Sen Anlat Karadeniz 32.Bölüm Fragmanı İzle

Sen Anlat Karadeniz 32.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü 28 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Sen Anlat Karadeniz 32.Bölüm'de de sevenlerini ekrana kitleyecek.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tahir Nefes'e yaşayamadığı mutlulukları yaşatmaya kararlıdır. Düğün hazırlıkları başlarken Nefes'in de Tahir'e bir sürprizi var.

Fatih, Berrak'ın aşkıyla yanıp tutuşurken Murat kardeşinin yanındadır. Berrak'a açılması için Fatih'e yardım eden Murat, Nazar'a da derman olabilecek mi?

Sevdiğinin dayak yediğini duyunca onu Vedat'ın elinden alabilecek mi?

Nefes hep hayalini kurduğu gelinliği sonunda giyer. Tahir ve Nefes'in sevdası mutlu sona yaklaşmışken bu mutluluğa gölge mi düşecek?

Sen Anlat Karadeniz Horon Sahnesi için tıklayın

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜ İZLE

Hudutsuz Sevda 33. Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 16.Bölüm Fragmanı izle Aldatmak 70. Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 115. Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 28. Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 23.Bölüm Fragmanı izle