Sen Anlat Karadeniz 31.Bölüm Fragmanı İzle

Sen Anlat Karadeniz 31.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü 21 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yeni Fragmanlar bu hafta yayınlanacak mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefes Vedat'ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkındadır. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat'ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca ne yapacak? Vedat'ın isteğine boyun eğecek mi, yoksa özgürlüğü pahasına Tahir'i, ailesini mi tercih edecek?

Vedat'ın, arkasından iş çevirdiğini öğrenen Fikret büyük bir sürpriz hazırlıyor. Fikret, Vedat'ın karşısına kimi çıkaracak? Vedat'ın ihanetinin cezası ne olacak?

Vedat'ın planına karşı Tahir'in de bir planı vardır. Nefes'i kurtarmak için Tahir ne yapacak?

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜ İZLE

Teşkilat 106.Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 21.Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 26.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle Kardeşlerim 127.Bölüm Fragmanı izle Mehmed Fetihler Sultanı 10.Bölüm Fragmanı izle