Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'dan flaş karar! ikinci kez evleniyor!

Geçtiğimiz yıl eylül ayında tek celsede boşanan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra, yeniden bira araya geldi. Dün 28. yaşını sevgilisi ve arkadaşlarıyla birlikte kutlayan Çıra, teşekkür konuşması yaparken Ciğerci'ye ikinci kez evlenme teklifi etti. Selin Ciğerci'den "Evet" yanıtını alan Gökhan Çıra, o anlarda çekilen videoyu da takipçileriyle paylaştı.

Selin Ciğerci 2019 yılında hayatını birleştirdiği eski futbolcu Gökhan Çıra ile anlaşmalı olarak Beykoz Adliyesi’nde 10 Eylül 2021 tarihinde resmi olarak yollarını ayırmıştı. 2022 senesinin ilk haftalarında barışan Ciğerci ve Çıra cephesinde yeni gelişme yaşandı. Gökhan Çıra doğum günü partisinde sahneye çıkıp Selin Ciğerci'ye tekrar evlilik teklifi etti. Ciğerci'nin yanıtı ise 'Evet' oldu.

A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Osman Bey bir başına Bursa’ya giderek neyi hedeflemektedir? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor