Şehir şehir açıklandı! 14 Ocak 2021 Meteoroloji'den kar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporunda Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi'ne sarı kodlu uyarıda bulunuldu. Bugün Trakya, Marmara’nın güneyi, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç ve yüksek kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’da karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Ülkemiz genelinde sıcaklıkların hissedilir derecede azalacağı tahmin ediliyor. 25 ilde kar yağışı, 15 ilde karla karışık yağmur bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, perşembe gününe ilişkin hava durumutahmin raporunu resmi internet sitesi üzerinden yayınladı. Yayınlanan rapora göre; Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Ege Bölgesi'nin iç kesimleri için kar yağışı uyarısı yapılırken, yurdun diğer kesimlerinde karla karışık yağmur ve sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!