Schalke, ligde 1 yıl sonra galip geldi

Almanya Bundesliga'nın 15. haftasında konuk ettiği Hoffenheim'ı 4-0 mağlup eden Schalke 04, ligde yaklaşık 1 yıl aranın ardında sahadan galibiyetle ayrıldı.

Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04'ün ligde yaklaşık 1 yıl süren galibiyet hasreti sona erdi.

Lacivert beyazlılar, ligin 15. haftasında konuk ettiği Hoffenheim'ı 4-0 mağlup etti. Mücadelede 3 gol atanMatthew Hoppe, galibiyetin mimarı olurken diğer gol Amine Harit'ten geldi.

Schalke 04 bu sonuçla inanılması güç bir seriye de son vermiş oldu. Bu sezon ilk defa sahadan 3 puanla ayrılan Gelsenkirchen ekibi, ligde 1 yıllık galibiyet hasretini de bitirdi.

 SON OLARAK MONCHENGLADBACH'I YENMİŞLERDİ
Lacivert beyazlılar, Bundesliga'daki son galibiyeti 17 Ocak 2020 tarihinde geçtiğimiz sezonun 18. haftasında oynanan Mönchengladbach maçında 2-0'lık sonuçla elde etmişti.

Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle