Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir duyurdu: "Teslimatı gerçekleştirdik"

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, dünyada ilk olma özelliğine sahip "6x6 Mayına Karşı Korumalı PARS" araçlarının ilk teslimatının yapıldığını duyurdu.

Demir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "6x6 Mayına Karşı Korumalı Araçlarımızın ilk teslimatlarını gerçekleştirdik. PARS araçlarımız; bugüne kadarki en yüksek mayın, EYP ve balistik korumalı olarak dizayn edildi. DÜNYADA BİR İLK olan bu aracı geliştiren ve üreten bir savunma sanayiimiz olduğu için gurur duyuyoruz." dedi.

İsmail Demir'in paylaşımının devamında, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yol gösterici bir Türkiye için; yerli ve milli üretimdeki hedeflerimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Türkiye Yüzyılının itici güçlerinden biri savunma sanayiimiz olacaktır." ifadeleri yer aldı.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Yanlış diyetler zayıflatmıyor tam aksi kilo aldırıyor! 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?